Attentie retro queens en rockabilly boys, dit zijn de vintage adressen van het moment

R&B Vintage Clothing

We zeiden het al, Aarschot is de nieuwe retrostad. Langs de Retro Route Aarschot stap je binnen bij R&B Vintage Clothing. Hoor je het? Het geruis van de naald en de eerste tonen van de Lindy Hop? Wacht, er is meer: werp even een blik op de pencil skirts, swingkleedjes, petticoats, dungarees en rockabilly bibs. Nee, we spelden je niets op de retromouw, het paradijs bestaat. Niet alleen hier, maar ook online, met een webshop.

R&B Vintage Clothing is geobsedeerd door de jaren ’40, ’50 en ’60. Op de klanken van de swing of de jive shop je jouw retrolook bij elkaar. Merken als Collectif Clothing, Hearts & Roses, Pretty Retro, Hell Bunny, Banned, Miss Candyfloss, Seamstress of Bloomsbury, Freddies of Pinewood, Steady Clothing, QMI, Surplus Raw Vintage, Round House en nog veel meer maken van jou een perfecte pin-up, een retro king of een vintage kid. De opgestoken krullen en de vetkuif dien je er wel zelf bij te metselen.

Voor zij die een themafeestje plannen, of voor fashionistas die weten dat retro perfect combineert met eigentijdse jeans, R&B Vintage Clothing hijst je in de meest duizelingwekkende outfits.

vintage vintage

R&B Vintage Clothing, Theo De Beckerstraat 46, 3200 Aarschot. Meer info op www.rnbvintageclothing.net of op Facebook.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met SevenyOne, Queen Josephine & King Joseph, R&B & Clothing en Corner’s.

Tags: Shopping, Vintage.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures