Crush of the Day: De Shu Uemura x Super Mario Bros. collectie

Belen Ucros en Emma Verbeke
Shu Uemura
©Pers

Shu Uemura x Super Mario Bros.; dat moet wel de vrolijkste samenwerking van het jaar zijn! Speciaal voor de feestdagen brengt het merk drie van zijn meest iconische producten uit in een speciaal Super Mario Bros. jasje. We laten jullie alvast kennismaken met deze unieke collectie.

Het Japanse beautymerk Shu Uemura werkte in het verleden al vaker samen met beroemde Japanse artiesten of andere influencers uit Azië. We herinneren ons nog levendig de prachtige limited edition collecties in samenwerking met Takashi Murakami en Maison Kitsuné. Voor de nieuwste samenwerking liet het merk zich inspireren door een computerspelletje dat bij velen ongetwijfeld een glimlach van herkenning tevoorschijn zal toveren.

Een collectie voor verzamelaars

Voor de allereerste keer bundelen Super Mario Bros. en zijn vrienden hun krachten met Shu Uemura. Samen vormen ze een krachtig duo dat ons haar beschermt, verlicht en in model brengt. De collectors edition van Shu Uemura x Super Mario Bros. brengt ons terug naar het jaar 1985, toen Mario en Princess Peach nog simpele, gepixelde figuren waren.

Op de transparante verpakking van de cleansing oil shampoo en de essence absolue oil vind je Mario en enkele andere personages uit het populaire spel terug. Ook de master wax pot kreeg een unieke verpakking voor deze speciale collectie.

Helden voor ons haar

Benieuwd naar de drie unieke producten uit de limited edition collectie van Shu Uemura x Super Mario Bros.? Ontdek ze snel hieronder!

3Shu Uemura
Shu Uemura
1/3

Dat je gezond haar krijgt door een goede shampoo te gebruiken, begreep meneer Uemura als de beste. Hij vormde het concept van zijn eerste reinigende gezichtsolie om tot een verzorgende shampoo.

In contact met water verandert de olie in een romig schuim dat onzuiverheden verwijdert, met respect voor de natuurlijke balans van onze hoofdhuid. Je haren worden er stralend zacht van.

Cleansing oil shampoo, € 47,30 per flacon van 400 ml.

Shu Uemura
2/3

Hét nummer 1 product van Shu Uemura. Deze lichte olie is verrijkt met camellia. Hij zorgt voor een intense voeding en beschermt tegen kroezend haar en uv-stralen.

Essence absolue oil, € 56,30 per flacon van 150 ml.

Shu Uemura
3/3

Dankzij de flexibele en heldere textuur van deze wax stijl je je haar perfect zoals jij het wil, zonder je haren hard te maken.

Master wax, € 34.

De limited edition Shu Uemura x Super Mario Bros. collectie is verkrijgbaar bij kapperszaken van het merk.

Tags: Haarverzorging, Olie, Shampoo, Shu Uemura, Super Mario Bros.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures