Crush of the Day: De rock-‘n-roll juwelen van Rock Castle

door Belen Ucros & Laurence Van Liedekerke
marieclaire-rockcastle-cover
©Pers

Chique tot in de puntjes en een tikkeltje rock-‘n-roll; met de op maat gemaakte juwelen van Rock Castle haal je een hebbeding in huis dat echt niemand anders heeft.

De fashionista in jou spitst ongetwijfeld al aandachtig de oren bij het lezen van de woorden ‘op maat gemaakte juwelen’. Maar de juwelenlijn van Isabelle De Proost is meer dan dat: hij is ook personaliseerbaar.

Het model, het soort goud, het aantal sterren en het bericht dat aan de binnenkant gegraveerd moet worden; je kan het allemaal kiezen en afstemmen op de gelegenheid waarvoor je het juweel in huis haalt. Dat alle juwelen in Antwerpen worden gemaakt, vinden wij een niet te onderschatten pluspunt.

De eerste collectie

De eerste collectie van Rock Castle draait rond The Prince of Lucky Stars, een fictief, betoverend personage dat leeft in een denkbeeldige wereld. Zijn nieuwsgierigheid heeft gemaakt dat alle magische sterren zijn ontsnapt uit de tas van zijn feeënmeter. Slecht nieuws voor de prins maar goed nieuws voor ons, want die sterren zitten binnenkort allemaal rond jouw vingers, toch?

Meer info over Rock Castle Jewelry vind je op www.rockcastlekingdom.com.

| | | |
Tags: Antwerpen, Juwelen, Made in Belgium, Rock Castle.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures