De nieuwe creative director van Thierry Mugler is bekend

door Alexandra Goffart en Emma Verbeke
marieclaire_mugler
©Instagram @cadwallader @muglerofficial

Deze week kondigde het Franse modehuis Mugler aan dat er een verandering zou plaatsvinden binnen het team. Ondertussen is bekend wie het huis verlaat en wie de nieuwe creative director van Thierry Mugler wordt.

Als er een nieuw jaar nadert, is het vaak ook tijd voor een nieuwe start. David Koma, die al vier jaar lang als artistiek directeur voor Mugler werkt, verlaat het Franse modehuis om zich volledig te focussen op zijn eigen, naar zichzelf vernoemde merk dat gevestigd is in Londen.

“Ik was erg tevreden over de samenwerking met David en ben hem erg dankbaar voor zijn unieke visie op de Mugler vrouw, die ons merk opnieuw leven heeft ingeblazen”, zegt Virginie Courtins-Clarins, algemeen directeur van Mugler mode.

En de nieuwe creative director is…

David Koma maakt plaats voor Casey Cadwallader, een jonge, Amerikaanse ontwerper die eerder al werkte voor Loewe, Marc Jacobs en Acne Studios.  Binnenkort verschijnt er opnieuw een nieuwe collectie van Thierry Mugler, maar het zal nog wachten zijn tot de herfst/wintercollectie 2018/2019 om de eerste collectie van Cadwallader voor het Franse huis te ontdekken.

In afwachting delen we alvast een foto van een van zijn vroegere ontwerpen voor Acne Studios.

| | | |
Tags: Casey Cadwallader, David Koma, Mugler.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures