Last minute cadeau-inspiratie voor Moederdag

Moederdag
©Unsplash - rawpixel

Morgen is het weer zover: Moederdag. De dag om aan je mama te vertellen hoe graag je haar ziet door haar te verrassen met het perfecte cadeau. Perfecte cadeau’s vragen echter doorgaans wat tijd en voorbereiding, en laat dat er nu bij hardwerkende twintigers en dertigers (ja, de veertigers mogen ook meedoen) vaak bij inschieten. Een boeketje van de bloemist om de hoek dan maar? Misschien wel… maar misschien ook niet.

Nog geen tijd gehad om een cadeau te regelen voor Moederdag? Geen nood, wij helpen je op weg met een aantal cadeausuggesties die je in een mum van tijd in de winkel kan oppikken of gewoon vanaf thuis via je computer kan regelen. Ga je voor een klassieker of voor een verrassend originele aanpak? Aan jou de keuze. Hier zijn alvast onze suggesties voor wie, net als wij, altijd net te laat aan zijn cadeauplanning begint.

1. Elke week een bloemetje

A post shared by bloomonBE (@bloomon.be) on

Waarom zou je je mama eenmalig verrassen met een boeket wanneer je haar ook (mits de nodige financiën) elke week, elke twee weken of elke maand een boeket kan schenken? Welke formule je ook kiest, Bloomon denkt met je mee, past zich aan als je mama eens een paar weken op vakantie wil en zorgt er, na een paar welgemikte muisklikken van jou, voor dat de mooiste boeketten op het juiste tijdstip bij je moeder voor de deur worden afgezet. De boeketten zijn telkens anders, maar sowieso wel kraakvers, wat maakt dat de bloemen ongeveer twee weken mooi blijven.

Meer informatie over Bloomon, de boeketten en de abonnementsformules vind je op www.bloomon.be.

Tags: Boeken, Cadeau, Cadeaus, Cadeautip, Liefdadigheidswerk, Moederdag.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures