Twinning is winning: Kate Middleton en Meghan Markle kiezen voor dezelfde jurk

marieclaire_royalstyletwins
©Getty Images

Ze zijn beiden langbenig, donkerharig en bloedmooi. En ze hebben beiden hun hart verloren aan een lid van de Britse koninklijke familie. Maar Meghan Markle en Kate Middleton delen ook hun gevoel voor stijl, want Kate werd begin deze week gespot in dezelfde jurk als Meghan eerder droeg.

Het gelukkige exemplaar is een creatie met kant van Diane Von Furstenberg. Kate Middleton droeg hem in het lang en in het zwart tijdens het galadiner voor het Anna Freud National Centre for Children and Families inKensington Palace op 7 november. Volgens Vanity Fair werd ze er ook als eens in gespot in 2014. Meghan Markle verscheen in de kortere, donkerblauwe versie op de rode loper in 2012.

En hoewel Kate erg fan blijkt van haar jurk (ze droek hem zelfs twee maal), is Meghan minder enthousiast over de look waar ze toen voor koos. “Op zoek naar een jurk voor een event, kwam ik de DVF kanten jurk tegen. Hij had een ritssluiting op de rug, was nauw aansluitend en had driekwart, kanten mouwen. Ik heb hem direct in het zwart en marineblauw gekocht. Maar hij was te strak, te kort, mijn haar te glanzend. Alles aan die look deed te hard zijn best”, liet ze recent optekenen. Benieuwd wat Kate daar tijdens het kerstdiner over te zeggen zal hebben…

Bron: www.vanityfair.com en www.marieclaire.com.au.

 

| | | |
Tags: Diane von Furstenberg, Kate Middleton, Meghan Markle.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures