Een heel jaar Marie Claire België voor €37,80 + gratis, een Diffuseur de beauté van Galénic!

door Marie Claire
abo_cover_1050x550px_0618_ok_nl

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg een Diffuseur de beauté van Galénic cadeau.

 

Een booster voor je huid

Het Franse merk Galénic, dat al veertig jaar bekendstaat om zijn doeltreffende, sensuele producten, lanceert nu Diffuseur de Beauté, een sterk staaltje cosmetica dat een verzorgingsproduct combineert met make-up. Deze booster bevat microdeeltjes van robijn die de huid glans en een natuurlijke roze gloed geven. Dit kostbare bestanddeel werd nooit eerder in een hydraterend huidverzorgingsproduct verwerkt. Wanneer het in aanraking komt met de huid, geeft het zijn kostbare actieve ingrediënten vrij. Het resultaat: een instant mooie, gelijkmatige huid. De formule bevat ook verzachtende bestanddelen die imperfecties vervagen en het licht weerkaatsen, en antioxidanten en hydraterende ingrediënten die de huid vol en stevig maken. Geen BB-crème maar ook geen gekleurde crème of fond de teint, maar een perfect product om de huid te doen stralen op mooie zomerdagen. Een uitstekende basis ook voor je make-up.

Diffuseur de beauté van Galénic

Interesse? Abonneer je hier!

Dankzij deze tijdelijke actie bespaar je 30% op je jaarabonnement op Marie Claire en ontvang je gratis een Diffuseur de beauté 50 ml van Galénic (t.w.v. € 58) voor maar € 37,80.

Dit aanbod is geldig t.e.m. 19 juni 2018 en zolang de voorraad strekt.

| | | |
Tags: Abonnement, Beautyproducten, Franse beauty, Galénic.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures