Deze maand: 12 nummers van Marie Claire + een reinigingsolie gezicht en ogen van Galénic voor € 37,80

Galénic

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg een product van Galénic cadeau.

Galénic

De visionaire apotheker en uitvinder van de dermocosmetica, Pierre Fabre, bracht eind jaren 70 Galénic Paris op de markt. Het merk combineert farmaceutische kennis met een unieke kijk op beauty. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en het eindproduct wordt altijd getest door een team van experten. Bovendien gebeurt de productie in Frankrijk.

Zo staat Fabre garant voor de uitstekende kwaliteit. Als geen ander kent hij de rijkdom van arganolie. Op basis hiervan stelde hij een gelaatsreiniging samen met een zachte en verrassende textuur: komt de olie in contact met water, dan vormt zich een smeuïge melk. Ideaal om hard­nekkige make-­upresten te verwijderen zonder de huid te verzwakken. Het resultaat is een huid die fris, ontspannen en gehydrateerd aanvoelt.

Interesse? Abonneer je hier!

Dankzij deze tijdelijke actie bespaar je 30% op je jaarabonnement op Marie Claire België en ontvang je gratis een reinigingsolie gezicht en ogen van het merk Galénic (t.w.v. € 24). Dit aanbod is geldig t.e.m. 21 november 2017 en zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie, contacteer ons per mail via abo@marieclaire.be. 

Tags: Abonnement.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures