Crush of the Day: Onze 5 favoriete producten van Tata Harper

Shani Maes
Tata Harper
©Tata Harper

Tata Harper is zonder twijfel hét skincaremerk dat bij sommigen oeh’s en ah’s uitlokt en het bij anderen doet donderen in Keulen. Hoor jij bij de mensen die het Amerikaanse merk niet kennen? Geen probleem, want wij zetten het graag even in de kijker. Hiervoor hebben we onze vijf favoriete producten van Tata Harper op een rij gezet. Kijk je mee?

100% natuurlijk

Tata Harper noemt zichzelf anders dan andere skincaremerken. Bij hen zou je niet hoeven te kiezen tussen ‘gezondheid en resultaten’ en ‘natuurlijke en luxueuze producten’. Zo brengen ze 100% natuurlijke producten op de markt zonder een druppel toegevoegde synthetische chemicaliën. Het gamma omvat zowel cleansers als crèmes, oogcrèmes en scrubs. Wij hebben speciaal voor jou onze vijf favoriete producten van Tata Harper opgelijst.

5Tata Harper
Tata Harper
1/5

Hydrating Floral Essence (125 ml) van Tata Harper, € 75.

Boost je huid met een natuurlijke hydratatie. Gebruik het dagelijks na het reinigen van het gezicht. Geschikt voor alle huidtypes.

SHOP IT
Tata Harper
2/5

Illuminating Eye Crème van Tata Harper, € 88.

Hydrateert de huid en vermindert zichtbaarheid van rimpels en vermoeidheid. Bengt het ’s ochtends en ’s avonds aan rond de ogen. Geschikt voor alle huidtypes. Extra leuk: het bevat diamantstof voor een leuke glow.

SHOP IT
Tata Harper
3/5

Beautifying Face Oil van Tata Harper, € 65.

Hydrateert en maakt de huid zijdezacht. Trekt snel in en zorgt ervoor dat je huid opnieuw energie uitstraalt. Masseer het zowel ’s ochtends als ’s avonds in voor het beste resultaat. Geschikt voor alle huidtypes.

SHOP IT
Tata Harper
4/5

Aromatic Irritability Treatment van Tata Harper, € 55.

Heeft een unieke geur door een mix van essentiële oliën. Helpt om negativiteit en prikkelbaarheid te verminderen door positiviteit en openheid op te wekken. Spray het royaal op je handpalmen, pols en hals en adem het nadien goed in. Geschikt voor alle huidtypes.

SHOP IT
Tata Harper
5/5

Regenerating Cleanser (125 ml) van Tata Harper, € 69.

Reinigt, hydrateert en zorgt voor een gloed. Breng het ’s ochtends en ’s avonds aan op een droge huid en masseer het zacht in. Was nadien af met water. Geschikt voor normale, droge en gemengde huid.

SHOP IT

 

Tags: Huidverzorging, Natuurlijke cosmetica, Skincare, Tata Harper.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures