Crush of the day: de schoenen van Atelier Content - Marie Claire

Crush of the day: de schoenen van Atelier Content

Atelier Content © Atelier Content

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo’n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day…

Dat modieus en comfortabel wel samen kunnen gaan bewijst het nieuwe schoenenmerk Atelier Content. Oprichtster Nele Content hecht tijdens het ontwerpen evenveel belang aan esthetiek als aan comfort want « mooie schoenen draag je als vrouw immers niet alleen om naar een feestje te gaan, maar even goed om de kinderen van school te halen. » Vandaar dat Nele’s schoenen steeds verkrijgbaar zijn in verschillende hakhoogtes en met een uitstekende pasvorm.

Bovendien kan je er zeker van zijn dat je lang plezier zult beleven aan een paar Atelier Content schoenen. Nele maakt enkel gebruik van uiterst kwaliteitsvolle materialen en haar schoenen worden in kleine oplagen vervaardigd in ateliers in Italië waardoor ze de productie nauwgezet kan opvolgen en zo de kwaliteit kan garanderen.

Wij zijn helemaal weg van de lente/zomer 2017 collectie: pumps, sandalen en veterschoenen met strepen of in contrasterende kleuren, combinaties van mat en gemetalliseerd leer,…We willen ze allemaal!

Prijzen tussen € 245 en € 290. Meer info en verkooppunten via www.ateliercontent.com

09.01.17
Meer lezen

Marie Claire x Petit Bateau: 12 nummers + een marine T-shirt voor € 37,80!

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en…

Crush of the Day: De aaibare juwelen van Boucheron

Ok, toegegeven, elke dag is wel de dag van vijf verschillende dingen (om niet te zeggen tien)….

Gucci lacht met zichzelf in heerlijke reeks fashionmemes

Internetmemes zijn kunst, aldus Gucci’s creative director Alessandro Michele. Typ de hashtag #TFWGucci (That Feeling When Gucci) in…