Armani Exchange opent boetiek in Antwerpen

marieclaire-armaniexchange
©Sabine Villiard

De Armani Jeans winkel in Antwerpen kreeg een make-over en heet voortaan Armani Exchange. De winkel, met maar liefst 524 vierkante meter shopplezier, werd op 9 maart officieel geopend.

De Armani winkel in Antwerpen werd flink onder handen genomen en in een volledig nieuw jasje gestoken. De vernieuwde winkel draagt het nieuwe concept van Armani Exchange uit. Het industriële interieur, met staal, hout en beton, transporteert ons zo naar het dynamische New York.

Armani Exchange Antwerpen

Facebook Meir – Antwerpen

De opening van de winkel ging gepaard met de lancering van de nieuwe mannen- en vrouwencollectie voor de lente-zomer van 2018. De vrouwencollectie wordt enerzijds gekenmerkt door frisse en vrouwelijke looks zoals korte jurkjes en anderzijds door sportievere looks zoals logo t-shirts, cropped tops en leggings.

De gezichten van deze collectie zijn, voor een tweede seizoen op rij, actrice en model Cara Delevingne, DJ Martin Garrix en acteur Li Yifeng. De campagnebeelden, van de hand van Sabine Villard, hangen uiteraard ook te pronken in de nieuwe winkel.

Armani Exchange, Leysstraat 30, 2000 Antwerpen. 

| | | |
Tags: Armani, Armani Exchange, Make-over, Nieuw concept, Shopping.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures