Deze maand: 12 nummers van Marie Claire + een S.O.S. Before & After Party Kit voor € 37,80

door Marie Claire
abo_article_talika_cover_1050x550_nl
©Marie Claire - Shutterstock

Abonneer je nu op Marie Claire, hét magazine voor de modebewuste vrouw met een kritische blik, en krijg een beauty kit van Talika, speciaal voor de feestdagen, cadeau.

Het Franse merk Talika is sinds 1948 dé referentie voor wimpergroeimiddelen. Talika biedt eveneens een breed gamma efficiënte en vernieuwende huidverzorgingsproducten aan. De handige S.O.S. PARTY KIT, een koffertje vol gezichtsmaskers om te gebruiken voor en na het feest, is er zo eentje. De vier maskers zorgen voor hydratatie en herstel.

Zo voedt en verzacht het BIO ENZYMES MASK HYDRATANT de epidermis. De drie keer herbruikbare EYE THERAPY PATCH herstelt de oogcontouren, de op een Koreaans detoxritueel geïnspireerde BUBBLE MASK BIO DETOX geeft zuurstof aan je huid, en de EYE DECOMPRESS kalmerende pastilles zorgen voor een frisse en ontspannen blik.

Interesse? Abonneer je hier!

Dankzij deze tijdelijke actie bespaar je 30% op je jaarabonnement op Marie Claire België en ontvang je gratis een SOS Before & After Party Beauty Kit t.w.v. € 17,90. Dit aanbod is geldig t.e.m. 19 december 2017 en zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie, contacteer ons per mail via abo@marieclaire.be. 

| | | |
Tags: Abonnement.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures