5 leuke adresjes voor een citytrip naar Aarschot

Marie Claire
Aarschot
©hetgasthuis.be

Wie een citytrip wil plannen, denkt misschien niet meteen aan Aarschot. Toch heeft de Vlaams-Brabantse stad meer te bieden dan je denkt. Gelegen op een boogscheut van Leuven en tussen de heuvels van het Hageland is de ‘Beeldenstad’ een trekpleister voor cultuur- en natuurliefhebbers. Maar ook mensen die liever wat kuieren in de stad en leuke boetieks ontdekken kunnen er hun hart ophalen. Dit zijn onze vijf favoriete adresjes voor een weekendje Aarschot.

1. Per Tutti

Voor een nieuw lingeriesetje moet je ongetwijfeld bij Per Tutti zijn. Deze lingeriespeciaalzaak in het centrum van Aarschot wordt al 25 jaar met hart en ziel uitgebaat door An. Naast een goede smaak heeft ze ook oog voor detail en hecht ze veel belang aan kwaliteit. Daarom stelt ze altijd eigenhandig en met veel zorg haar collecties samen.

In Per Tutti kan je terecht voor een uniek aanbod van high-end merken zoals Marie Jo, Prima Donna, La Perla, Chantal Thomass, Calvin Klein en Stella McCartney. Naast lingerie voor vrouwen vind je er trouwens ook ondergoed voor mannen en kinderen alsook bad- en nachtmode. Bovendien staan An en haar collega altijd klaar met professioneel advies.

Per Tutti, Martelarenstraat 34, 3200 Aarschot. 

Tags: Aarschot, Brut, Citytrip, Harte troef, Hotspots, Mabani, Per tutti lingerie, Shoppen, Thee met een verhaal.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures