7 redenen waarom je deze zomer naar één bepaald stukje Griekenland moet

Marie Claire X Sani

Deze zomer gaan we op vakantie naar… Griekenland! Voor de zon, de zee en de stranden, uiteraard, maar ook om naar prachtige boten te staren, heerlijk te gaan shoppen, nog heerlijker te gaan eten, zo nu en dan een beetje te sporten. Kortom: om heerlijk te genieten!

Griekenland telt vele parels, maar Sani Resort is er zonder twijfel één die je snel moet ontdekken. We stellen je Sani Club voor en geven nog 6 andere redenen waarom Griekenland je volgende bestemming is.

1. Sani Club

Sani Club

Sani Club, dat is de net opgewaardeerde club van de vijf internationale bekroonde vijfsterrenhotels, knus genesteld tussen de geurende dennenbomen aan de ene kant, en de prachtige zandstranden en het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee aan de andere kant.

Sani Club renoveerde onlangs haar luxueuze bungalows, die de privacy van elke vakantieganger respecteren. De piekfijne, zeer ruime kamers of familysuites met één of twee aparte slaapkamers bieden een geraffineerd comfort. Vanuit je privé verwarmd zwembad kijk je naar de meest spectaculaire vergezichten. Maar je kan ook van de indoor en outdoor pools genieten. De nieuwe restaurants, Pines & Cabana, trakteren je dan weer op culinaire vondsten. Of je gaat met zijn allen traditioneel Griekse schotels savoureren in de Ouzerie. De vis komt zo uit de zee je bord op gesprongen. Verser kan het niet.

Boek je nu, dan kan je je kinderen onder de twaalf jaar gratis meenemen. Een hele batterij goed opgeleide monitors staan klaar in de crêche, de MiniClub, of op het strand om zich bezig te houden met je kroost.

Sinds kort prijkt ook de Trip Advisor Traveller’s Choice Award 2017 voor een van de tien beste familiehotels ter wereld op de schouw van de receptie. Andere prijzen zullen ongetwijfeld snel volgen voor dit klein stukje vakantieparadijs op aarde.

Tags: Griekenland, Sani Resort.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures